Rond(j)e van de zaak

Of je nu bouwt aan je team, de vitaliteit van je bedrijf of gewoon een uitje met het personeel wilt. Een clinic van Urban Escape past als een handschoen. Een wielerhandschoen dan wel te verstaan want daar draait het bij ons om: met elkaar fietsen. Op het strand met een vette fatbike. Omdat je op zoek bent naar een manier om het eens anders te doen.

Toplocatie voor topteam

Zee, duinen of vloedlijn. Hoe uitdagend mogen we het maken? Fietsend genieten van de zilte zeelucht en het Nederlandse strand met al haar natuurlijke elementen. En tegelijkertijd speels de techniek van het strandfietsen ontdekken. Onder leiding van de professionals van Urban Escape. Weg van de dagelijkse hectiek en druk. Maatwerk of één van de bewezen dagprogramma’s. Alles is mogelijk.

Veelzijdige thuishaven

Westbeach Events is onze partner in Monster. De ideale accommodatie voor evenementen. Een perfect startpunt én toplocatie om fietsen en andere activiteiten te combineren. Alle voorzieningen zijn aanwezig om er – onder leiding van onze professionals – een onvergetelijke dag van te maken. Tevens kunnen we onze clinics op iedere gewenste locatie verzorgen, onze fietsen worden per trailer naar plaats van bestemming gereden.

Van kick-off tot presentatie

Onze business clinics lenen zich voor groepen tot max 20 personen en zijn speciaal ontwikkeld om deelnemers volledig te ontzorgen. Naast onze clinics is samen met Westbeach allerhande arrangementen mogelijk: ontbijt, lunch, diner, koffie/thee of borreluurtje – in alle soorten en maten kan het programma worden ingevuld.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Behoefte aan meer informatie of een offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna direct contact met je op.

[recaptcha theme:dark]