De kick van een fatbike

Een feestje voor vrienden, familie of bekenden? Of gewoon ’s iets anders dan het halfjaarlijkse etentje? Op het strand bezorgen we je fietsend een volledig nieuwe ervaring. Niet op een gewone fiets maar een fatbike. Een geweldige beleving.

Rul strand of vloedlijn

Nu eens geen zand tussen je tenen maar balanceren op dikke banden van onze fatbikes. Door de duinen, over het strand of langs de vloedlijn. Beleef het tijdens onze unieke fun clinics. Clinics die je deelt met vrienden, familie of bekenden. Onder leiding van de professionals van Urban Escape. Fiets- en funspecialisten die er voor jou een onvergetelijke dag van maken.

Fun en fietsen

Kies je voor een standaardprogramma of één op maat? Al 20 jaar lang maken wij van fietsen een onvergetelijke happening. En met onze partner Westbeach Events ben je verzekerd dat die bijzondere beleving niet beperkt blijft tot je fatbike. Hier ontvangen we je met een drankje, praat je na over de fietstocht of geniet je van een barbecue op het strand. Wil je je strandfietstocht wel eens combineren met surfen of kiten? Dat verzorgen we graag voor je!

Fun clinics met Urban Escape

  • Uniek uitje met de sportteam, vrienden en vriendinnen. Wat dacht je van een vrijgezellenfeest?
  • Toplocatie: zon, zee en zand! Wat wil je nog meer?
  • Voor fietsers én niet-fietsers. Ook te combineren met bijvoorbeeld brandingkanoën en kiten
  • Fietsen op een Specialized Fatbike – een onvergetelijke ervaring!
  • Groot aantal programma’s mogelijk. Vanzelfsprekend is een maatpak ook mogelijk!
  • Catering, ontvangst, omkleden en douchen in samenwerking met Westbeach Events of Beachclub The Coast in Monster.
  • Professionele begeleiding door enthousiaste fietspro’s van Urban Escape

Geïnteresseerd in een uniek uitje? Wil je meer informatie of een offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna direct contact met je op.

[recaptcha theme:dark]