Het strand als training en inspiratie

Ben je een fanatiek wielrennen of mountainbiker – af en toe wil je wel eens iets anders. Alleen of samen met je vrienden of fietsmaten. Dan zijn onze sportieve clinics dé ideale oplossing. Op het strand ervaar je een volledig nieuwe uitdaging.

Sportieve clinics

Ben je een getrainde wielrenner of mountainbiker? Dan past onze fun clinic als een handschoen. Ruil het asfalt eens in voor de uitdaging van rul zand, pittig duinlandschap of spetterende vloedlijn. Ervaar dat een fatbike nét even iets anders is dan je mountainbike of racefiets. Verrijk je vaardigheden als fietser tijdens de technische oefeningen onder leiding van onze professionals. Je zult merken dat je er als fietser beter van wordt.

Ons team

Het team van Urban Escape heeft van fietsen een ‘way of life’ gemaakt. Onze sportieve clinics bieden daarbij voor jou een gevarieerd en veelzijdig programma – op elk niveau. Stevige training, werken aan je klimkunsten of hard doortrappen tijdens een strandrit – voor iedereen is er een passend programma. Doordacht, verzorgd en bewezen succesvol.

Sportieve clinics met Urban Escape

  • Ideale break voor de wieler- of mountainbiketraining
  • Voor groepen of individueel
  • Fietsen op een Specialized Fatbike
  • Perfect onderhouden materiaal en doordachte trainingsprogramma’s
  • Vooraf en na afloop een hapje en drankje bij Westbeach Events of Beachclub The Coast in Monster (kleed- en doucheruimte beschikbaar)

Geïnteresseerd in een sportieve afwisseling van je racefiets of mountainbike? Wil je meer informatie over onze sportieve clinics of een offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna direct contact met je op.

[recaptcha theme:dark]